miercuri, 15 octombrie 2014

Aplicatiile mobile pentru Samsung Galaxy S5

Pe langa calitatile tehnice pe care le are acest telefon, Samsung Galaxy S5 ne surprinde si in privinta aplicatiilor, scopul celor de la Samsung a fost atunci cand au lansat acest telefon sa fie compatibil cu foarte multe aplicatii ale celor de la Android.
Cele mai utilizate aplicatii si pe care le poti gasi pe folosi pe Samsung Galaxy S5, sunt urmatoarele:

Aplicatia Convo
Aplicatia Convo este conceputa special pentru cei care au un job solicitant si trebuie sa fie atenti la specificatiile pe care le primesc, aceasta aplicatia are scopul de a te ajuta sa intelegi acele mail-uri lungi si incoerente, este o metoda de comunicare foarte buna intre colegi.

Aplicatie pentru muzica – Spotify
Spotify este o aplicatia pentru muzica despre utilizatorii spun ca este cea mai performanta de la momentul actual. Prin aceasta aplicatie iti poti forma un playlist pe care ai posibilitatea sa-l adaptezi in functii de noutatile muzicale care apar, noutatile muzicale iti sunt date ca sugestii chiar de aplicatie si sunt clasificate pe genuri.


Samsung Galaxy S5
sursa foto: ziare.com

S Healtth
Acum nu maitrebuie sa-ti neglijezi starea de sanatate doar petru faptul ca nu ai timp sa alegi la doctor, poti sa-ti instalazi aplicatia S Health care te mentine la curent cu starea ta de sanatate, il poti numi doctorul tau virtual. Acesta aplicatie iti masoara nivelul de stres la care te afli si iti poate creea un program pe care sa-l urmezi si sa-ti revii.

Aplicatia preferata cititorilor
Aplicatia preferata cititorilor este Samsung Kindle App, aceasta a fost creata special pentru Samsung Galaxy S5, este asemanatoare ca toate celelalte aplicatii de la Kindle, singura diferenta si foarte foarte important fiind aceea de a oferi gratis in fiecare luna. Toti cei care folosesc aceasta aplicatie s-au dovedit pe deplin multumiti, mai ales ca acele carti oferite gratis in fiecare luna sunt de calitate si merita citite.

Aplicatia Last Pass
Producatorii coreeni s-au gandit si la siguranta utilizatorilor, de aceea s-au gandit sa creeze a aplicatie speciala pentru stocarea datele importante, aplicatia respectiva se numeste Last Pass, te va ajuta sa-ti pui toate date si parolele importante si le va proteja printr-o parola foarte puternica astfel datele tale sa fie 100% in siguranta.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu