marți, 28 octombrie 2014

Cele mai populare aplicatii pentru MacBook Air

Asa cum e si normal dupa lansarea pe piata a nouluiMacBook Air, au fost lansate pe piata si aplicatii special concepute pentru noul gadget, care din cate se poate observa sunt foarte populare in randul celor pasionati de tehnologie. Cele mai cunoscute si mai instalate aplicatii sunt urmatoarele:

1.Browserul Google Chrome
Nu mai este o noutate ca Google Chrome este un browser foarte bun care face fata la accesarea oricarei pagini. Cei de la Google au o multime de functii Google Synk pentru diverse aplicatii, parole, extensii, auto-fill, bookmarks, toate aceste functii le poti folosi daca instalezi browserul Chrome.

Laptopul MacBook Air
sursa foto: wikipedia

2.Aplicatiile App Cleaner si Zapper
Daca esti posesorul noului MacBook Air, iti sunt puse la dispozitie foarte multe aplicatii folosiotoare cum ar fi App Cleaner si App Zaper, rolul acestor aplicatii este acela de a sterge si dezinstala definitiv aplicatiile de care nu mai ai nevoie. Acum ceva timp aceste aplicatii erau foarte greu gasit si de instalat, pe cand acum odata cu lansarea pe piata a noului MacBooK Air acestea sunt disponibile la preturi de nimic, App Cleaner este gratuit, iar App Zapper are un pret de nu mai mult de 12 dolari.

3.O alta aplicatie cautata este Super Druper
Super Druper este aplicatia care te ajuta la stocarea pe hard disk a datelor importante, chiar daca se intampla ceva, ele pot fi accesate si este considerata una dintre cele mai buna aplicatii de back up, poate fi cumparata la un pret de doar 28 de dolari. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu