joi, 16 aprilie 2015

Program cinema – ce filme se anunta in 2015

Ca in fiecare an orice cinefil isi face un program de cinema in functie de ce productii urmeaza sa apara. Marii producatori anunta blockbusterile chiar de la inceputul anului, reusind astfel sa tina publicul in priza si intrigat in privinta viitoarelor capodopere cinematografice.

           Acest lucru s-a intamplat si la inceputul acestui an. Cele mai importante filme din programul cinema pe anul 2015 sunt urmatoarele.          1.Jocurile Foamei – Revolta (partea a doua)

          Acest filme coincide cu finalul trilogiei care a tinut in suspans pasionatii de gen in ultimii patru ani. Aventura lui Katniss Evergreen din Districtul 13 se incheie odata cu aparitia ultimului film din seria “Jocurile Foamei”.

          Eroina principala este in mijlocul unei revolte impotriva Capitoliului, impreuna cu partenerii ei din seriile precedente. Succesul filmelor anterioare ne spune ca si cel care va aparea in 2015 se va bucura de atentia pasionatilor de filme. Filmul este anuntat sa apara la sfarsitul anului, pe 20 noiembrie.

Jocurile foamei - Revolta, partea a II-a
sursa foto: cinemagia

          2.Southpaw

          Spune povestea unui tanar boxer care incearca din rasputeri sa ajunga in varful piramidei. Pe drum insa, personajul principal primeste lovituri mai puternice decat in ring si vede cum tot ce construise cu pasi mici se naruie.

          In rolurile principale ii vom vedea pe Jake Gyllenhaal, Rachel McAdams, Forrest Whitaker, dar si pe cantaretii 50 Cent si Rita Ora. Filmul este anuntat sa apara pe 31 iulie.

Filmul mult asteptat - Southpaw
sursa foto: wikipedia
          3.Star Wars

          Poate cel mai asteptat film al anului 2015 este Star Wars – Episodul VII – The Force Awakens. Continuarea seriei create de George Lucas a creat o adevarata isterie in jurul fanilor, care abia asteapta inca un film din care nu vor lipsi Luke Skywalker, Leia, Chewbaca, dar si alte personaje foarte cunoscute.

          Tot ce trebuie sa faceti este sa urmariti programul cinematografului care se afla in mall-ul din Pitesti, aveti posibilitatea sa va faceti rezervare la filmul pe care vreti sa-l vizionati la cinema.  

          Filmul este anuntat sa apara chiar la finalul acestui an, iar in Romania va putea fi vizionat in cinematografe incepand cu 18 decembrie.

Un fil care merita sa fie vazut la cinema este Star Wars
sursa foto: wikipedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu