joi, 18 iunie 2015

Anvelope resapate, la un pret bun

Anvelopele resapate au un pret mai bun fata de cele noi, de aceea sunt cautate de catre conducatorii auto din toata tara. Aceste anvelope sunt obtinute prin turnarea unui strat nou de cauciuc peste cel vechi, care a fost uzat.

          Au returi mai mici fata de cele nou-noute

          Soferii le aleg pentru ca sunt mai ieftine decat daca ar cumpara cauciucrile noi, abia iesite pe poarta fabricii. Cei care cumpara anvelope resapate pentru autoturismele lor sunt informati despre cat pot merge cu aeste anvelope, astfel incat sa se afle tot timpul in siguranta.

Anvelope resapate pentru masini
sursa foto: wikipedia

          Astfel, conducatorii auto trebuie sa respecte aceste termene si sa nu le depaseasca. Anvelopele resapate pot fi atat cele de vara, cati si cele de iarna. Aceste anvelope pot fi cumparate de la cei care se ocupa de resapare, dar gasesti informatii si preturi si in mediul online,caci exista si site-uri de pe care poti comanda online aceste produse.

          Anvelopele resapate sunt eficiente atat timp cat sunt folosite strict pe perioada recomandata. Preturile acestor cauciucuri difera in functie de tipul cauciucului, de marimea acestora, de latimea, dar si de grosimea lor.

Cauciucuri pentru masina ta
sursa foto: wikipedia

          Astfel, o anvelopa resapata pentru un autoturism de teren  va fi mai scump decat unul pentru o masina sport. Oricum,pretul pentru un astfel de produs porneste de undeva din jurul valorii de 100 de lei si poate ajunge pana la 300-400 de lei.

          Anvelopele resapate, folosite drept ghiveci

          Anvelopele resapate pot avea si alta intrebuintare. De exemplu,poti fi original si poti folosi aceste cauciucuri resapate pepost de ghiveci pentru gradina.Poti planta diferite specii de flori dar si legume.


          De asemenea, le poti vopsi in culori vesele, ca sa schimbi aspectul gradinii tale. Sunt ideale mai ales daca ai si copii. Este o metoda ingenioasa de infrumusetare a gradinii. Nu doar cauciucurile resapate pot fi ultilizate in acest scop, ci si cauciucurile foarte uzate, cu care nu se mai poate face nimic. Astfel, iti gasesti si o metoda eficienta si constructiva de petrecere a timpului liber.

Un comentariu:

  1. In general este o conceptie gresita ca piesele si accesoriile auto la mana a doua nu merita si nu trebuie cumparate. Gresit partial, poti avea norocul sau ghinionul sa nimeresti piese auto second hand care nu au nimic si merg brici. Asa si un calculator, poti nimeri unul care are lipsa nu stiu cati pixeli sau sa fie doar putin zgariat si nici sa nu se observe! Ce parere aveti?

    RăspundețiȘtergere